Møde & Konference

Lokaler til alle formål

Står I og mangler lokaler til at afvikle jeres konference, møde, generalforsamling eller noget helt andet? 

Måske mangler jeres personaleforening eller klub et sted at afvikle et arrangement? Eller står vennegruppen og mangler et sted at fejre rund fødselsdag og vinsmagning?

Alt hvad I behøver til jeres møde eller konference

Vores store og rummelige lokaler har alt hvad I skal bruge, for at kunne afvikle en længere konference uden at føle jer indelukkede.

Med masser af store vinduespartier og anden belysning er vores lokaler ideelle til at arbejde i, i længere tid. 

Derudover har vores lokaler også masser af strøm, gratis WiFi, blokke og skriveartikler, samt adgang til fladskærme via HDMI tilkobling.

Møde med fuld forplejning

Har I brug for mad og drikke i løbet af jeres konference? 

Vores cateringkøkken sammensætter en menu baseret på jeres behov, så I både kan få morgen-, middags- og aftensmad imens I arbejder løs, naturligvis inklusiv drikkevarer og kaffe og te hele dagen.

I alle lokaler finder I desuden køleskabe, fyldt op med de drikkevarer I ønsker, skulle I få lov til en kold sodavand eller kildevand så længe I bruger lokalerne.

Skal du holde fest?

Har du ikke plads til hele den udvidede familie til jeres kommende konfirmation eller kaffemik? Er gæstelisten til jeres bryllupsreception ved at være fyldt ud?

Hos NILAK A/S udlejer vi ikke bare mødelokaler, men også vores restauranter Killut og Aurum ud!

Vi har mulighed for at flere selskaber i huset på samme tid, og vi står klar til at hjælpe med at gøre jeres fest til en uforglemmelig aften! Vi står for maden, drikkevarerne, servering og afrydning – alt I skal gøre er at feste igennem på jeres store dag.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde til dit møde, din konference eller dit private selskab?

Så tag endelig kontakt til os. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse og besvare ethvert spørgsmål du måtte have hvad angår vores catering!